Друга редовна Скупштина

У основној школи Вук Караџић, 25.03.2018. године са почетком у 10,30 одржана је друга редовна скупштина ДМС Подружнице ЈО. Записник са седнице може се прочитати на вези

 

Предлог је да се следећа седница одржи 28.04. 2018. на којој ће бити изгласне измене статута. Важећи статут се може видети на вези

Све предлоге измена доставити на мејл Подружнице Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до 20.04.2018. пре позива за Скупштину како би УО сачинио предлоге свих измена о којима би се гласало на Скупштини. 

Предлог једног дела измена дат је на следећој вези.

У Основној школи Вук Караџић, 28.04.2018. одржана је Скупштина. Записник се може видети на вези. 

Прва, редовна Скупштина

Дана 25.03.2017. године у време одржавања Окружног такмичења из математике за ученике основних школа, са пошетком у 10 часова и 30 минута, одржана је прва, редовна Скупштина ДМС Подружнице Јабланички округ. На Скупштини је председавао Ненад Ивановић, наш колега, директор ОШ "Вук Караџић" у Лесковцу.

Чланови председништва били су Ангела Митић Младеновић и Александар Прокоповић, записничар Сава Стевановић, а оверавачи записника Виолета Јанчић и Душан Милосављевић.

Записник са Скупштине, једногодишњи извештај о раду, као и финансијски извештај можете видети овде.

Актуелно

Линкови